Telefonie

Verbind uw bedrijf met zakelijk VoIP

Zakelijk telefonie. VoIP (Voice over Internet Protocol) is een technologie die steeds populairder wordt onder bedrijven van alle groottes. Het is een manier om telefoongesprekken te voeren via internet in plaats van traditionele telefoonlijnen. Dit biedt een aantal voordelen voor zakelijke communicatie, waaronder flexibiliteit, mobiliteit, kostenbesparing en extra functionaliteiten.

VoIP is een betrouwbare en efficiënte manier om te communiceren in uw bedrijf. Het kan helpen bij het verbeteren van de productiviteit, het verminderen van kosten en het verhogen van de tevredenheid van klanten. Of u nu een start-up of een grote onderneming bent, zakelijk VoIP is een technologie die uw bedrijf kan helpen groeien en floreren. Neem contact op met ons op voor meer informatie over hoe uw bedrijf kan profiteren van zakelijk VoIP.

3cx telefonie
3cx telefonie webapp

Ontworpen voor mobiliteit

VoIP telefonie maakt op afstand werken het beantwoorden van oproepen en het helpen van klanten overal en op elk moment mogelijk, ingebouwd in 3CX zonder extra kosten.

  • Bel, bericht en vergader waar je ook bent.
  • Office-extensie altijd en overal beschikbaar.
  • Eenvoudig te installeren, beheren en op te schalen naarmate je bedrijf groeit. iOS-, Android-, Windows-, of web-apps beschikbaar.

Wij zijn een leverancier van 3cx oplossingen

Meer weten wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en informatie!