Cloud Backup

Wat is cloud backup?

Cloud Backup is een geautomatiseerde service die uw belangrijke gegevens opslaat op externe servers in de cloud. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn opgeslagen op een andere locatie dan uw eigen fysieke opslagapparaten, zoals harde schijven of lokale servers. Hiermee beschermt u uw gegevens tegen onvoorziene gebeurtenissen zoals hardwarestoringen, menselijke fouten, natuurrampen of cyberaanvallen.

De voordelen van Cloud Backup van Netron ICT

  1. Veiligheid en betrouwbaarheid: Onze Cloud Backup-dienst maakt gebruik van geavanceerde encryptie en beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat uw gegevens te allen tijde veilig zijn. Daarnaast werken we samen met toonaangevende cloudproviders om de beste beschikbaarheid en betrouwbaarheid te garanderen.

  2. Gemak en toegankelijkheid: Aangezien wij het volledige beheer van uw back-ups verzorgen, hoeft u zich geen zorgen te maken over het technische aspect. In geval van nood staan onze experts klaar om uw gegevens snel en eenvoudig voor u te herstellen.

  3. Automatische back-ups: Onze Cloud Backup-dienst maakt automatisch back-ups van uw gegevens volgens een vooraf ingesteld schema. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het handmatig maken van back-ups en u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

  4. Schaalbaarheid en bundels: Cloud Backup van Computer Support Almelo groeit met uw bedrijf mee. Wij bieden verschillende bundels aan die passen bij uw specifieke situatie en budget. Hierdoor betaalt u alleen voor wat u echt nodig heeft en kunt u eenvoudig upgraden of downgraden wanneer nodig.

  5. Volledig beheer: Wij nemen het volledige beheer van uw Cloud Backup op ons. Dit betekent dat u zich kunt concentreren op uw bedrijf, terwijl wij zorgen voor de veiligheid van uw gegevens.

Type backups

1c533ee5 a92b 4baa be3d 2227822d39f0

Server backup

Beveilig uw bedrijfsgegevens met onze betrouwbare server back-up oplossing.

45f7c223 9e1a 460e 829b 5896ee930ec3

System snapshots

Beveilig uw systemen met onze betrouwbare snapshot back-up service.

4cc288ab bed0 4437 b697 801c340c2130

Microsoft 365 Backup

Beveilig uw Microsoft 365-gegevens veilig met onze betrouwbare oplossing. Bescherm uw bedrijf met gemak.

55825b97 7dfa 4aa6 aa85 d9e4851dc148

backup opslag

Beveilig uw belangrijke gegevens en waardevolle informatie met onze betrouwbare opslagoplossingen voor back-up, die veilig in Nederland worden opgeslagen.