Betrouwbaar beheer voor uw bedrijfsnetwerk

Uw netwerk is misschien wel het meest belangrijke van uw hele organisatie. Wanneer er bijvoorbeeld een storing plaatsvindt in uw netwerk waardoor uw bestanden niet benaderbaar zijn, dan kunt u niet werken. Dit is niet alleen vervelend, maar kost ook geld. Daarom is het beheer van uw bedrijfsnetwerk erg belangrijk.

Bij de meeste kantoren komt de internetkabel binnen in een meterkast. Hier zit meestal een modem/router op aangesloten, en vanuit hier word vaak een switch gebruikt. Maar dit moet natuurlijk wel juist ingesteld worden. Bij bijvoorbeeld een gedeeld pand, is het belangrijk dat de buren niet bij jou printer kunnen komen. Of dat jij bij de bestanden van de buren kan komen. Daarom is de installatie van dit netwerk cruciaal.

Vaak word een netwerk nog niet goed beveiligd of ingesteld. Hierdoor is een netwerk instabiel is en/of onveilig is. Wij, als Computer Support Almelo, kunnen u helpen om een betrouwbaar bedrijfsnetwerk op te bouwen en het beheer hiervan over te nemen. Denk hierbij aan de beveiliging van buitenaf naar uw netwerk, maar ook het beheren van uw draadloze netwerk.

Abonnement

Wij hebben hierom verschillende serviceabonnementen waardoor wij uw netwerk volledig in beheer kunnen nemen. Wij kunnen u ook helpen bij het plaatsen van nieuwe apparatuur, en dit juist installeren en plaatsen. Denk hierbij aan het plaatsen van een router, tot aan het instellen van de software van een switch.

Onze serviceabonnementen zijn in verschillende soorten en maten waardoor dit voor elk bedrijf toegankelijk kan zijn. We zullen eerst langs komen om de omgeving te inventariseren. Vanaf hieruit zullen we een voorstel maken met een eventuele passend serviceabonnement, en de eventuele vervangingen of toevoegingen van het netwerk.

Bij een serviceabonnement houden wij uw computernetwerk in de gaten, en zorgen wij ervoor dat uw netwerk draaiend blijft zonder storingen. Ook zorgt Computer Support Almelo ervoor dat de netwerkomgeving beter word beveiligd van binnen- en buitenaf.

Voor onze abonnementen zie: https://csalmelo.nl/serviceabonnement-zakelijk/
Of neem contact op via info@csalmelo.nl
0546-700 232

Related Posts