Wat is een Modern Workplace?

Wat is Modern Workplace?

Modern Workplace bestaat uit Office 365 en Windows met aanvulling al uw belangrijke applicaties. Een Modern Workplace zorgt ervoor dat u en uw collega’s efficiënter en veiliger kunnen samen werken, en waarbij u niet meer aan een vaste werkplek gebonden zit.

Met Microsoft 365 kunnen medewerkers van uw organisatie alle bestanden opslaan in de Cloud. Elke gebruiker heeft een eigen Cloud opslag. Maar kan ook gebruik maken van de gedeelde opslag. Waarin u gemakkelijk kunt samenwerken aan hetzelfde document. Op deze manier kunt u snel gezamenlijk werken met uw collega’s.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Computer Support Almelo kan dit volledig voor u integreren. Met extra beveiliging opties zoals duo MFA. Maar ook kunnen wij het beheer en support voor u uit handen nemen. Omdat IT/ICT een grote rol speelt in de structuur van uw organisatie, moeten onze consultants zich vaak verdiepen in hoe uw organisatie in elkaar zit. Hiervoor komen wij graag met u in gesprek om de juiste keuze met u samen te maken. Wij voeren altijd een inventarisatie uit om te bekijken welke wensen bij uw organisatie past.

Wij kunnen u een professioneel systeembeheer aanbieden voor een vaste prijs per maand. Deze prijzen en abonnementen hebben we in verschillende soorten en maten. Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u contact met ons opnemen zodat wij een inventarisatie kunnen uitvoeren. Dan kunnen wij aangeven welk abonnement het beste bij u past.

 

Via onderstaande link vindt u meer informatie over onze serviceabonnementen.

https://csalmelo.nl/serviceabonnement-zakelijk/

Related Posts